Service en onderhoud

Controle en onderhoud van installatiewerk en elektra: voor onze vakmensen is het dagelijkse kost. Van het inspecteren en onderhouden van een warmtepompinstallatie tot het opsporen en verhelpen van een lekkage: we lossen het graag voor u op.  Maar ook voor adequate hulp bij een storing zit u bij ons goed.

Zakelijk en particulier

Of u nu eigenaar bent van een bedrijfspand, kantoor of privéwoning; u kunt met ál uw service- en onderhoudsvraagstukken bij ons terecht. Ook zorginstellingen en VvE’s weten ons inmiddels te vinden als er sprake is van een acute storing of probleem. Onze meerwaarde? Bij ons bent u altijd verzekerd van een snelle actie en vlotte afhandeling.

Op afroep

Zoals we in ons verhaal al vertelden, houden we het bij Kloekke graag laagdrempelig. Wij geloven in een snelle actie en hoogwaardige oplossing wanneer ú dat nodig heeft.

Service en onderhoud

Bijna alle energieapparaten vereisen periodiek onderhoud om optimaal te kunnen functioneren. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u storingen, verhoogt u uw wooncomfort en vermindert u uw energieverbruik. Dit vertaalt zich uiteindelijk in besparingen voor u!

Kloekke installatietechniek staat garant voor een comfortabele, duurzame en veilige leefomgeving in uw huis. Onze gecertificeerde vakmensen leveren de hoogste kwaliteit tijdens onderhoudsbeurten en bij het oplossen van storingen. Vraag nu uw Service- en Onderhoudsabonnement aan, en wij helpen u bij het kiezen van het abonnement dat het beste bij uw behoeften past.

 

Aanvragen >