Over ons

Één ding zult u al snel merken in het contact met ons: we houden het graag laagdrempelig. Geen afspeeltapes als u ons belt, maar direct iemand aan de lijn die uw wensen met u doorneemt en een afspraak met u inplant. Maar ook altijd uw eigen vakman op locatie die u meteen helpt met uw elektro- en installatiewerk. Onderhouden, verbouwen óf nieuwbouwen; op de mannen van Kloekke kun u áltijd rekenen!

Onze focus

Vraagt u aan ons waar we het allerbeste in zijn, dan zeggen we waarschijnlijk ‘storingen oplossen’. Maar gaandeweg zien we onszelf ook steeds meer als partner in duurzaamheid. Warmtepompinstallaties realiseren, meedenken over LED-verlichting in uw woning of complete kantoorgebouwen, wijkcentra en verzorgingstehuizen verduurzamen; wij doen het graag!  En ook goed om te weten: we kunnen u ook helpen bij het opstellen van een compleet lichtplan in samenwerking met onze partner ‘Knap Verlicht’ – ideaal voor uw nieuwe woning, stijlvolle winkel of kantoorpand.

Onze aanpak

Uniek aan onze manier van werken is dat onze monteurs zelf hun projecten begeleiden. De monteur die bij u op locatie is regelt en bespreekt direct alle praktische zaken met u. Hij zorgt voor de juiste materialen en geeft advies waar dat nodig is. “Eerst even met de baas overleggen?” Dat kennen we bij Kloekke niet. (Op het offreren en factureren na dan 🙂 ).

 

Contact opnemen >