Elektrotechniek

Élk pand barst van de elektrotechniek; of het nu gaat om een particuliere woning, bedrijfspand of zorginstelling. Kloekke legt aan, past aan en verbetert. Van de keuken tot de badkamer en van de meterkast tot de zonnepanelen of het wifi-netwerk. Bij ons bent u verzekerd van één partij waar u met al uw elektrotechnische uitdagingen terecht kunt.

Elektrotechniek voor zorginstellingen en VvE’s

Als zorginstelling of VvE wilt u zeker weten dat uw elektrotechnische installatie goed is aangelegd én geen kuren krijgt. Daarom zijn we voor veel zorginstellingen en VvE’s de vaste partner in preventief en correctief onderhoud. Een eigentijdse en betrouwbare installatie zorgt ervoor dat bewoners zich veilig voelen en dat er geen problemen ontstaan door overbelasting van het net.

Elektrotechniek voor (zakelijke) projecten

Een elektrotechnische installatie voor uw nieuwbouwpand, verbouwpand, kantoor of bedrijf laten ontwerpen en installeren? De elektromonteurs van Kloekke staan voor u klaar! Onze vakmensen hebben heel wat jaren ervaring met diverse installaties en verschillende merken. Zo bent u verzekerd van een deskundige partner die snel handelt, precies weet wat u nodig heeft én niet terugdeinst voor ingewikkelde geïntegreerde elektrotechnische installaties.

De elektromonteurs van Kloekke

Gaat er een elektromonteur van Kloekke bij u aan de slag? Dan weet u zeker dat de klus vakkundig geklaard wordt. Of het nu gaat om een eenvoudige aanpassing in het stroomnetwerk of het oplossen van een complexe storing in een meterkast: wij beschikken over de technische knowhow en het juiste materiaal voor élke klus.

Hulp nodig? Laat onze elektromonteur langskomen!

 

Elektromonteur aanvragen >