Installatietechniek

Een warmtepomp, een badkamerinstallatie, keukeninstallatie of zinkwerk; noem een installatieklus in uw woning of bedrijfspand en wij pakken het op! Onze installateurs zijn gedreven, deskundig en verstaan hun vak door en door.

De installateurs van Kloekke

Komt er een installateur van Kloekke bij u langs? Dan weet u zeker dat de klus vakkundig geklaard wordt. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe warmtepomp of het aanpassen van een bestaande badkamerinstallatie inclusief leidingwerk en vloerverwarming; wij beschikken over de kennis én materialen voor élke klus.

Zakelijk en particulier

Van bedrijf tot particulier, van nieuwbouwproject tot verbouwproject; onze installateurs gaan geen enkele installatietechnische uitdaging uit de weg. Ook zorginstellingen en VvE’s weten ons inmiddels te vinden bij (ver)bouwuitdagingen of een acute storing of probleem. Onze belofte? Altijd snel iemand op locatie die dírect met u schakelt en zorgt voor een vlotte, effectieve oplossing!

NEN3140 Rapportages

Wist u trouwens dat we ook regelmatig NEN3140 rapportages oplossen voor zakelijke klanten? Op basis van de rapportage gaan we aan de slag met de allerlaatste verbeterpunten. Zo bent u verzekerd van een pand dat aan alle gestelde eisen voldoet.

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor de aanleg of verbetering van uw installatie? Leg uw vraag aan ons voor; wij denken graag met u mee.

 

Installateur aanvragen >